* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Juhannuksen aikataulua

Puoti on kiinni perjantaina 22.6. ja lauantaina 23.6..

Mutta ennen sitä olemme auki tänään keskiviikkona klo 12 - 18 ja huomenna torstaina klo 12- 19.



Eli vielä ehtii tekemään raikaan tai hempeän juhannuskorun. =o)

Itse olen viehtynyt nyt vihreään, raikkaaseen kesäväriin.

Puodissa on kaikki huiskin haiskin, tai ainakin heikun keikun. Lauantaina hyllytettiin uusia kesäisiä tuotteita ja siinä samassa siirtyi kassa toiseen paikkaan, ja hyllytkin siinä sivussa. Jostain kumman syystä Puoti näyttää taas paljon avarammalta. Mutta tuotteet ovat välillä vähän kadoksissa, kunnes löytää ne vähän eri paikasta. =o) 

Tervetuloa tutustumaan!

Itse olen istuttanut kotona kesäkukka-asetelmia ruukkuihin. Ihanaa hommaa! Löytyy valko-keltaista, pinkki-valkoista ja puna-valkoista. Ja pienen pieni ripaus sinistä. On riippuvaa ja pystykasvuista. Köynnöstuella ja ilman. Ihminen maadottuu kummasti kun saa tunkea sormensa mehevään multaan. =o)

Rikkaruohoista ei ole vielä saatu niskalenkkiä, mutta yrityksen puutteesta se ei johdu. Ne on vaan pirulaiset sitkeää sorttia. Eilen kun kiersin puutarhaa, niin sieltähän niitä työntyi taas jo kitketystä penkistä. Höh ja Pah! Mitään myrkkyjä en halua käyttää, kun sitten kuolevat kaikki öttömöttiäiset, kuoriaiset ja muut pikkutirriäiset. Tai jos eivät kuole, niin kaiketi kärsivät. Ja miten käy niitä syöville linnuille? Ja lintuja syöville isommille otuksille. Myrkkyajatus ei ole kiva, joten kitketään, kitketään, kitketään. Eikä jää aikaa sille sulkapallolle, kuten mainoksessa. . . =o)

Olen minä muutaman korunkin tehnyt, mutta ne ovat kuvaamatta. Vihreää ja turkoosia. Pääasiassa. =o)

Aurinkoista Juhannusta! Jos en päivitä ennen sitä muutamaa korukuvaa. =oD

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Korukoplan nappihaaste

Osallistuin taas korukoplan http://korukopla.blogspot.fi/ nappihaasteeseen.

Lisää siitä löytyy siis tuolta.

Meidät jaettiin pareihin, ja parit lähettivät toisilleen muutama  napin. Ja niistä saaduista napeista piti kehittää koru. Vähintään kahta saamaansa nappia tuli käyttää korussaan. Taas kerran kiva haaste! =o)

Minun parini oli Marita, ja hänet löytää täältä http://momentofjewelry.blogspot.fi/.

Sain Maritalta kasan nappeja ja heti ensimmäiseksi ajattelin käyttää fuksianpunaista nappia ja mustaa nappia missä on fuksianpunaiset raidat. Mutta sitten päädyin kuitenkin metallisennäköisiin nappeihin, koska niiden pitkänmallinen muoto sai miettimään että mitä niistä tekisi.

Sitten keksin, että pitkulainen nappi on omiaan olemaan lukko, salpalukon tyylisenä. Ja siitä se lähti. Pitkulainen sydän, jossa on reikä keskellä on sopiva lukon vastakappale. Täytin sydämen Decore Claylla, kiinnitin siihen perhosia, helmihatusta ja swarosta kukan, ja painoin toisella kukkan mallisella pikkuriipuksella siihen kukan jäljen. Toisen pitkulaisen napin täytin samaisella Decore Claylla ja painon siihen kristalleja. Laiton sen tavallaan väärin päin riipukseen kiinni, koska silloin pystyin käyttämään napissa olevaa  
"silmukkaa", johon kiinnitin pienen ketjunpätkän. Ja tuohon ketjunpätkään kolmanen napin, ja lisäksi paljaat jalat-riipuksen ja pienen swaron.

Riipuksen kiinnitin metalliketjuun, johon linkitin petroolinvärisiä kristalleja.










Rakas kesä; perhosia, kukkia, petroolinsineä, kimmellyksiä ja paljaat varpaat. Mitä muuta kesältä tarvitaankaan? =o)

torstai 14. kesäkuuta 2012

Perhostelua

Ihan pakko oli välillä  koruilla, edes vähän. Perhosriipukset kutsuivat, supattelivat, kihisivät mielessä, pakkomielteitä on monenlaisia. . . =o)

Rannekoru ja kaulakoru.

Vääntelin varovasti perhosta kauniimpaan muotoon, liimasin kimmellyksiä ja kieputin toisia. Rouheaa ketjua pätkinä joukkoon, joten kieputukset jäykällä teräslangalla.

Korujen nimi; Perhosen tahto. Niin sinnikkäästi tahtoivat koruiksi. =o)







Parvi muitakin perhosia ja sudenkorentoja kaipaavat koruihin, joten niistä myöhemmin. =o)

Rakas kännykkäni hajosi yllättäen, siinä on tuttu ja turvallinen hyvä kamera. Uudessa ei ole. . . Joten turvauduin niinkin kamalaan vehkeeseen kuin digikamera. Monimutkainen vekotin, jolla ei millään tule siedettäviäkään kuvia. Kaipaan vanhaa kännykkääni. Nuo kuvat ylivalottuvat, alivalottuvat, ovat oudon hailukoita, hattarareunaisia, outoja väritykseltään. Mutta nyt on pakko opetella.

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Puoti ja kesä!

Viimeiset viikot on menneet taas vauhdilla. Nyt olen yrittänyt panostaa puutarhatöihin, olen innokas puutarhuri, mutta viime kesän hoitamattomuus on kostautunut. Piha on iso, ja rikkaruohoja on paljon. Mutta periksi ei anneta. . . =o)

Puotiin on lennähtänyt valtavat parvet perhosia ja sudenkorentoja. Sekä muuta kesäistä, makeanvedenhelmiä, lasihelmiä, puuhelmiä yms yms yms. Puoti pursuaa purnukkaa ja puteloa täynnä toinen toistaan ihanampia korunosia. Seinillä roikkuu helmipötköjä toistaen kesän värejä ja loistoa.

Miksi et keräisi ystäviä kasaan, ja tulisitte porukalla koruilemaan kesän kunniaksi uudet korut. . .

Tervetuloa!