* Rakkaudesta käsillä tekemiseen *


keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Kurssi ja koru

Eilen oli heinäkuun viimeinen korukurssi. Muistin jopa ottaa jokusen kuvan, mutta ne ovat nyt jumissa kännykässäni. Yhden kuvan sain sieltä siirrettyä. Muut yritän siirtää tänne myöhemmin.







Seuraavia koruja kuitenkin syntyi, kaulakoru makeanvedenhelmistä ja kierretystä foliohelmestä, parvi lasienkeleitä, kepeä koru turkoosista vaijerista ja turkooseista lasihelmistä, rannekoru kirkkaista kristallibiconeista, helmiäiäispinnotteisista lasihelmistä ja kullanvärisestä sydänketjusta, tyylikäs rannekoru mustista viistohiotuista lasihelmistä ja kirkkaista kristallibiconeista, naiselliset kepeät korvakorut hopeoidusta metallista ja turkooseista millefiorihelmistä, lämpöisenvärinen pitkä kaulakoru kullanrusteista helmistä kullanvärisin metalliosin, kalakoru valkoisista ja hopeoiduista helmistä, rannekoru fuksianpunaisista särölasihelmistä, sekä avaimenperiä lasienkeleistä. Toivottavasti muistin kaikki. Kaikki sopivat tosi hyvin tekijöilleen.




Yritän saada siirrettyä ne muutamat kuvaamani kuvat tänne pikaisesti. Kaikkia koruja en tietystikään muistanut kuvata. . .




16.8. pidettävään kurssiin mahtuu vielä 3, sinne tuli 2 henkilön peruutus ikävän tapaturman takia.




23.8. pidettävään kurssiin mahtuu vielä 4.




Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti